logo

קייטרינג לחתונה צבעונית במיוחד

אם בעבר שלטו בזירת האירועים חתונות סולידיות בהן הכל היה ידוע מראש – רצף האירועים, התכנית האמנותית, התפאורה, הכל היה מהוקצע, מונוכרומטי וברור, הרי שכיום הגישה היא אחרת והמטרה היא לחשוב מחוץ לקופסא ולהפתיע בגדול. צבעוניות היא שם המשחק, מהרקע הססגוני של אולם האירועים דרך עיצוב השולחנות ועד הפעילות החווייתית, המוסיקה המלהיבה והקולינריה התוססת. ניתן להתחיל את החתונה מהסוף להתחלה (מסיבת ריקודים בפתיחה – חופה בסיום), לתכנן כניסה ייחודית באווירה קצבית, להמשיך משם למופע ססגוני ולקנח בארוחה מרגשת.

הדרך הטובה ביותר לרקוח חוויה מיוחדת היא לבחור חברת קייטרינג לאירועים, אשר תוכל ליצור עבורכם הרפתקה גסטרונומית בלתי נשכחת של טעמים וצבעים.

כיצד בוחרים את הקייטרינג הנכון ומהם הטרנדים הצבעוניים המובילים היום בזירת החתונות?

אקלקטיות מעוררת תיאבון

סוד הקסם הוא המבחר. חשוב מאוד להציע לאורחים מכל הטוב ומכל המטעמים האפשריים בכל חלק בחתונה – משלב קבלת הפנים והמינגלינג דרך הסעודה המרכזית ועד המתוקים שמוגשים בסיום. זכרו – אנשים שונים, העדפות קולינריות שונות. קחו בחשבון צמחונים וטבעוניים, אנשים שרגישים ללקטוז ורגישים לגלוטן וכמובן ילדים, שהם בררנים ידועים. כשיש רפרטואר של מטעמים, האורחים מרגישים שהם יכולים לבחור והבחירה כשלעצמה משדרגת את ההנאה.

הפרזנטציה קובעת

כולם כבר יודעים שאנחנו אוכלים בעיניים והיום, יותר מתמיד משקיע צוות של קייטרינג לאירועים בעיצוב המנה, בין אם זו הגשה בלתי שגרתית בכלים ייחודיים או חיבור ייחודי בין חומרי גלם, ערבוב בין צבעים, צורניות מלהיבה וציפויים צבעוניים. שולחנות האירועים פוטוגניים במיוחד (ומככבים באינסטגרם) וכל מנה עושה חשק לטעום ממנה. בין הבשורות המרעננות – מנות מיניאטוריות, לוחות עליהם תלויים הקינוחים, עוגת פנקייקים בשכבות, מנות המוצגות בצורת פירמידה מדורג, תחנות מנות DIY שמבוססות על מגוון חומרי גלם והסועד הוא זה שמרכיב לעצמו את המנה מהמבחר, מנות המוגשות בקופסאות אוכל, קונוסים דקורטיביים, מנות המוצעות במיקס אנד מאץ' לפי בחירה ועוד.

הקונספט שעושה הבדל

חשיבה קונספטואלית תעזור לכם לגבש יחד עם קייטרינג לאירועים את התמה המובילה על פיה תבחרו גם את הקולינריה לאירוע. למשל, לחתונה בסגנון כפרי יתאימו מטעמים כפריים עשירים, לחתונה בהשראת הטבע ייבחרו מראש מנות המבוססות על חומרי גלם אורגניים וקישוטים של עלים ופרחים והגשה בכלי במבוק או על לוחות אבן בעוד לחתונת קיץ בבריכה יתאימו מנות מרעננות וקרירות על טהרת הפירות הטריים, גלידות, מרקים קרים.

בופה או הגשה ומה שביניהם

החלטה נוספת בדרך אל האושר (או אל החופה) היא כיצד להגיש את המנות, האם באמצעות צוות מלצרים קשוב לצרכי הסועדים או בעמדות בופה עמוסות כל טוב בשיטת "אכול כפי יכולתך". כיום ניתן ליהנות משני העולמות, להתחיל בבופה ולעבור לסעודה מרכזית בהגשה והמגמה הבולטת היא של דוכני מזון קונספטואליים, כשכל דוכן הוא עולם קולינרי ייחודי בפני עצמו. למשל, דוכן אסיאתי, דוכן איטלקי או דוכן סושי כך שכאשר מסתכלים על עמדות המזון מתקבלת חוויה ססגונית ועשירה להפליא. חשוב לבחור קייטרינג לאירועים שגם משקיע בעיצוב של העמדות עצמן או באולם אירועים שמציע מראש עמדות מעוצבות וכמובן שכלי ההגשה יהיו מעניינים ויוסיפו טאץ' לכל אחת מהמנות.

אחרי שבחרתם את הכיוון המומלץ לחתונה, הגיע הזמן לבחור את הקייטרינג שילווה אתכם יד ביד בדרך לאירוע המרגש. חשוב לבחור קייטרינג לאירועים אמין, בעל ניסיון בתחום ולשוחח עם זוגות שהזמינו אותו לאירועים שלהם ויוכלו להעיד ממקור ראשון על היכולות העיצוביות, איכות המזון וניהול הסעודה בזמן אמת וכמובן לגבש ביחד עם צוות הקייטרינג את הקונספט המועדף ותפריט מנצח לאירוע.